Цукрове печиво до чаю за 15 хвилин: готую печиво з горіхами і журавлиною. Це справжні ласощі на швидку руку. Приголомшливо!
Раніше ми схоже печиво купували щотижня в магазині: тепер робимо самі! Домашня випічка завжди смачніше! Замість мигдалю додаю іноді волоські горіхи, родзинки, цедру, кокосову стружку, цукати. Ніжне, розсипчасте ласощі, з легкою кислинкою журавлини і хрусткими горіхами, подарує вам море смаку і справжню насолоду.
Необхідні інгредієнти
- яєчні жовтки – 3 штуки,
- цукровий пісок – 120 грам,
- масло вершкове (розтоплене) – 80 грам,
- екстракт ванілі – 1 чайна ложка,
- сіль – щіпка,
- розпушувач – 6 грам,
- пшеничне борошно – 120-150 грам,
- горіхи (мигдаль) – 50 грам,
- журавлина сушена (за бажанням) – 40 грам.
Як приготувати цукрове печиво до чаю за 15 хвилин
Виходить приблизно двадцять штук печива – смачного і ароматного! Цукрове печиво до чаю за 15 хвилин, зі смаком журавлини і горіхів – надовго стане вашим улюбленим ласощами! Розливаємо чай (для дітей – какао) і кличемо всіх до столу: насолоджуватися дивовижною випічкою. Інші рецепти страв, зроблених нашвидкуруч, дивіться на нашому сайті: давайте творити разом.
Приємного всім чаювання.