Це блюдо можна приготувати з будь-якого сорту риби. Смачна рибка в томатному соусі з овочами – два в одному: і гарнір робити не доведеться.
Процес приготування елементарний, зовсім нескладний. Є тільки один нюанс: чим більше буде овочів, тим смачніше вийде блюдо! Риба в овочевий підливі хороша як в холодному, так і в гарячому вигляді. Легка вечеря, зроблений на швидку руку: ще й час на сім’ю залишиться. До речі, і посуду мити доведеться зовсім небагато: адже всі смажимо на одній сковороді.
Необхідні інгредієнти
- тушки будь свіжомороженої риби – 700-800 грам,
- ріпчаста цибуля – 1-2 штуки,
- морква – 1 штука,
- томатна паста – 2-3 столових ложки,
- борошно – 1 їдальня ложка,
- лимонний сік – 1 столова ложка,
- рослинне масло – для смаження,
- сіль, перець, зелень – за смаком.
Як приготувати смачну рибку в томатному соусі з овочами
Перед подачею на стіл посипаємо нарізаною зеленню або прикрашаємо гілочками зелені. Я дуже люблю рибу в будь-якому вигляді. Але ця смачна рибка в томатному соусі з овочами все-таки підкупила мене своїм смаком. Ніжні шматочки, з ароматними овочами, в апетитному соусі – так і просяться на вилочку!!! Відмінні рецепти рибних страв (і не тільки) ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту.