Эскебаче-спеціальний вид маринування рибки в гострому соусі. Для цієї страви використовують абсолютно будь-яка риба. Ми пропонуємо вам приготувати эскебаче зі скумбрії. Цей спосіб маринування приглушить особливий аромат скумбрії і зробить рибку незабутньо смачною.
Необхідні продукти
- скумбрія — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- лимон — 0,5 шт
- лавровий лист — 1 шт
- оливкова олія — 100 мл
- оцет — 3 ст. л
- гілочка чебрецю
- сіль — 1 ч. л
Починаємо приготування
А ще ми рекомендуємо вам спробувати приготувати скумбрію в духовці в банку. Така рибка точно доведеться вам за смаком і виходить дивно ніжною. Рецепт її приготування є на нашому сайті.
Приємного апетиту!