Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного ганаша для домашніх цукерок.
Підійде він і для білого і чорного шоколаду. Таку начинку оцінять усі ласуни. Складається вона з вершків, білого шоколаду і кокосової стружки. За бажанням можна додати ще горішки, наприклад. Головне, використовувати хорошої якості шоколад. Для посилення кокосового смаку додамо трохи ароматизатора.
Потрібні інгредієнти
- 60 гр білого шоколаду
- 50 гр вершків 33%
- 15 гр сиропу глюкози
- 15 гр кокосової олії
- 3 столові ложки кокосової стружки
- 5 крапель ароматизатора «Кокос»
Починаємо процес
Вам може сподобатися малиновий ганаш для десертів, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!