Дуже смачна закуска для повсякденного і святкового столу: грибні кульки в ароматній паніровці.
Їх дуже просто приготувати, а зі столу завжди зникають першими. Страву, зроблену на швидку руку, дуже смачне і в теплом, і в холодному вигляді. Весь процес у вас займе хвилин 25 (разом з запікання в духовці): якщо заздалегідь підготувати курячу грудку. До речі, м’ясо можна використовувати не тільки варене, але і запечене або смажене: часто в хід йде те, що залишилося з вечері. Відмінним доповненням стане соус: сирний або на основі сметани – пальчики оближете і будете готувати знову і знову.
Необхідні інгредієнти
- 500 грам великих печериць;
- 170 грам відвареного курячого філе;
- одна столова ложка майонезу;
- сіль і спеції – за смаком;
- одне сире куряче яйце;
- пшеничне борошно – для панірування;
- панірувальні сухарі;
- рослинне масло – для змазування форми.
Як приготувати грибні кульки в ароматній паніровці
Грибні кульки в ароматній паніровці подаємо на стіл з улюбленим соусом: сирним або сметанним. Закуска дуже смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. До того ж, її можна швидко розігріти в мікрохвильовій печі: що дуже зручно, коли нагрянули гості. Хрусткі зверху і соковиті всередині кульки подобаються абсолютно всім: перевіряла неодноразово. На нашому сайті є багато рецептів простий і святкової закуски: заходьте і вибирайте.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.