Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавою закуски, яка припаде до душі кожному.
Таке популярне блюдо в Аргентині, Мексиці та інших латиноамериканських країнах. Перекладається «Емпанадас» як пиріжок. Тісто може бути як листкове, так і дріжджове. Начинка буває теж різною. Ми пропонуємо вам зробити її зі свинячого фаршу і яєць. За бажанням можете додати ще гострий перець, що теж дуже смачно. Любителі гостренького оцінять. Емпанадас — дуже апетитна закуска. Приготуйте її одного разу, не пошкодуєте. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.
Потрібні інгредієнти
- 300 гр борошна
- 400 гр свинячого фаршу
- 2 яйця
- 4 жовтка
- 100 мл молока
- 200 гр вершкового масла
- 2 ріпчастої цибулі
- 4 зубчики часнику
- 4 столові ложки сметани
- половина чайної ложки розпушувача
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- куркума за смаком
- базилік за смаком
- розмарин за смаком
Починаємо процес
Вам може сподобатися приголомшлива грецька закуска «Хтипити», рецепт якої ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!