Випічка по цьому рецепту виходить дивовижної: пісочний горіховий пиріг з виноградом – справжня смакота.
Тонке тісто і багато соковитої начинки – пальчики оближеш. Смак пирога ви запам’ятаєте надовго: він точно стане вашим улюбленим десертом, який будете готувати постійно. Тісто зробити просто, швидко – і з доступних продуктів. Воно виходить пісочним, розсипчастим. Начинка надає приємний смак пирога, а виноград додає йому родзинку. Така випічка буде доречною не тільки на сімейному вечірнього чаювання, але і на святковому столі.
Необхідні інгредієнти
- 2 яєчних жовтка;
- 120 грам рослинної олії;
- 60 грам цукру;
- щіпка солі;
- 1 чайна ложка ванільного екстракту;
- 6 грам розпушувача;
- 300 грам борошна.
для начинки
- 2 яєчних білка;
- 120 грам цукру;
- 200 грам горіхів (волоські, кешью або ін.);
- 500-600 грам винограду без кісточок.
Як приготувати пісочний горіховий пиріг з виноградом
Пісочний горіховий пиріг з виноградом виходить смачним, соковитим. Ви закохаєтесь в цей смак з першого шматочка. Випічку краще всього подавати в теплому вигляді. Але навіть якщо ви будете їсти пиріг на наступний день, смак не зіпсується. Ще більше рецептів пирогів (і не тільки) ви зможете знайти на нашому сайті.
Приємного вам чаювання.