Шарлотка-один найпопулярніших пирогів з яблуками в світі. І цей пиріг чудово підійде для вечірнього чаювання. Готується шарлотка дуже просто і досить швидко. Тісто досить легке у приготуванні і не вимагає замісу. Шарлотка виходить ніжна соковита і неймовірно смачна.
Для страви краще використовувати яблука сорту «Антонівка», вони більш щільні і з кислинкою. Тому не розваляться в пирозі і додадуть йому легку кислинку. Якщо у вас інший сорт яблук, то краще обваляти їх у борошні, щоб вони не виділили зайвого соку і не зіпсували пиріг.
Необхідні продукти
- 400 грам пшеничного борошна
- 500 грам яблук
- кориця
- 2 курячих яйця
- 1 чайна ложка соди
- 200 грам сметани
- 250 грам цукру
- 250 грам маргарину
Починаємо приготування
Спробуйте також пиріг на кефірі «Фруктовий сад». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!