Грузинська кухня славиться своїми стравами. Всі вони містять м’ясо та багато спецій, що робить їх особливо ароматними і просто неймовірно смачними. Суп «Харчо» не виняток. Він виходить ситним, досить поживним з приємним часниковим ароматом. Супчик просто готується і може стати прекрасним доповненням до вашого повсякденного меню.
У Грузії в це блюдо додають соус ткемалі або кислу сливу. Саме ця добавка надає страві особливого смаку і легку пікантність.
Необхідні продукти
- яловичина — 800 гр
- рис — 3 ст. л
- кисла зливу — 150 гр
- томати у власному соку — 150 гр
- горіхи — 60 гр
- цибуля — 2 шт
- часник — 5 зубчиків
- гострий перець — 2 шт
- селера — 1 стебло
- корінь петрушки
- запашний перець
- лавровий лист
- хмелі-сунелі — 1 ч. л
- сухий коріандр — 1 / 2 ч. л
- петрушка, кінза
- томатна паста — 1 ст. л
Починаємо приготування
Спробуйте також суп з фрикадельками. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!