Ідеальні французькі млинці

За цим рецептом виходять просто ідеальні млинці: тонкі, ніжні і хрусткі. Щоб надати їм аромат ми рекомендуємо додати ром, апельсиновий лікер або цедру. Випікати млинці найкраще на чавунній сковороді, але якщо її немає, то можна скористатися звичайною. Млинці можна подавати зі сметаною, варенням або йогуртом.

Необхідні продукти

  • 125 грам пшеничного борошна
  • 3 курячих яйця
  • 300 мілілітрів молока
  • 30 грам вершкового масла
  • 10 грам цукру
  • щіпка солі
  • 30 мілілітрів води
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • ром за бажанням

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно, додаємо сіль і цукор. Добре перемішуємо і додаємо курячі яйця.
  • Все перемішуємо вінчиком і вливаємо молоко, ще раз перемішуємо.
  • Потім додаємо воду і лимонну цедру, ще раз перемішуємо. Після цього вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 1 годину.
  • Через відведений час розігріваємо сковороду і змащуємо олією. З допомогою ополоника виливаємо тісто на сковороду і обсмажуємо млинець з двох сторін до золотистого кольору. Готові млинчики перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також млинці без яєць і молока. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Идеальные французские блинчики

    Приємного апетиту!