Ця страва ідеально підійде до сімейного вечері або святкового столу. Готувати його можна в порційних горщиках і подавати кожному індивідуально. Блюдо просто готується, але дуже красиво виглядає і виходить неймовірно смачним. Заготовити страву можна заздалегідь, а спекти вже в день свята. Тому таке блюдо підійде для тих, хто багато працює.
Страву можна трохи змінити і замість курки використовувати рибку. Або зробити пісний варіант і м’ясо замінити грибами. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
Необхідні продукти
- 400 грам курки
- 200 грам зеленого горошку
- 1 морква
- 1 цибулина
- 200 грам печериць
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
- 500 мілілітрів вершків (20%)
- 15 грам крохмалю
- 250 грам прісного листкового тіста
Починаємо приготування
Приємного апетиту!