Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного паштету, який припаде до душі кожному.
Таке блюдо дуже універсальне. Його можна і до сніданку подати і в якості перекусу. Складається воно з печінки і двох видів м’яса. Виходить соковитим, м’яким і ароматним. Такий кулінарний шедевр сподобається абсолютно всім. Дуже апетитно поєднувати його з журавлинним соусом і зеленими салатами. Можна просто намазати на підсмажений тост, що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати цю смакоту.
Потрібні інгредієнти
- 500 г свинячої лопатки
- 500 гр яловичини
- 500 г курячої печінки
- 1 морква
- 1 цибуля
- 1 корінь петрушки
- 70 гр селери
- 2 яйця
- 5 запашного перцю
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю
- 3 лаврових листочка
- 25 гр хліба
- 2 зубчики часнику
- половина пучка петрушки
- 1 чайна ложка солі
- білий перець за смаком
- мускатний горіх за смаком
Починаємо процес
Вам може сподобатися приголомшливий паштет з качки, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!