Запечена картопля з яйцем: смачне і ситне блюдо

Дорогі друзі, хочу познайомити вас з дуже смачним і цікавим рецептом — запечена картопля з яйцем.

Це блюдо не тільки дуже смачна, але і дуже ситна. Ваша родина буде в повному захваті від нього. Спробуйте, і вам обов’язково сподобається. Готувати його досить просто, отже приступимо.

Інгредієнти

  • картопля великий — 5 штук;
  • яйця — 5 штук;
  • сир — 100 грам;
  • помідор — 2 штуки;
  • ковбаса — 250 грам;
  • зелена цибуля — 3 гілочки;
  • сіль, перець — за смаком;
  • вершкове масло — 50 грам.

Запечена картопля з яйцем: покроковий рецепт

  • Картоплю необхідно вимити, висушити і прибрати в духовку.
  • Коли картопля буде готовий, дістаємо його з духовки і даємо охолонути.
  • Після чого робимо отвір так, щоб в результаті у нас вийшов картопляна човник.
  • Сир необхідно натерти на тертці.
  • Ковбасу чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Ковбасу можете брати на ваш смак. Сюди підійде будь-яка ковбаса. За бажанням можна замінити ковбасу на бекон.
  • Помідори нарізаємо так само, як ковбасу.
  • Цибулю дрібно наріжте.
  • Після того як картопля буде очищений від середини, солимо, перчимо його на смак.
  • Змащуємо всередині вершковим маслом.
  • Посипаємо сиром, поверх сиру викладаємо помідори і ковбасу. Зверху всього розбиваємо яйце.
  • Яйце солимо за смаком посипаємо цибулею.
  • Запікаємо в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
  • Наш запечена картопля з яйцем готовий!

    Запеченный картофель с яйцом: вкусное и сытное блюдо
    Приємного апетиту.