Який продукт збільшує тривалість життя на 25% 

Регулярне вживання сиру збільшує тривалість життя на 25 %.

Вчені з’ясували, що цей продукт, незважаючи на жирність, захищає від хвороб печінки і серцево-судинної системи.

Як пишуть зарубіжні інтернет-сайти, американські вчені з Техаського університету з’ясували, що такими цілющими властивостями володіють сири чеддер, Брі, пармезан.

Справа в тому, що в цих сирах міститься хімічна речовина спермидин, що перешкоджає розмноженню пошкоджених клітин печінки. Завдяки цьому ризик розвитку онкології печінки значно знижується.

Какой продукт увеличивает продолжительность жизни на 25% 

Також ця речовина відомо своєю властивістю знижувати артеріальний тиск. Дослідження за участю 800 жителів Італії показало, що люди з більш високим вмістом спермідину відрізняються показниками більш низького кров’яного тиску. 

Також ця речовина знижує рівень “поганого” холестерину в крові.

Щоб знизити ризик розвитку захворювань серця на 14 %, потрібно щодня з’їдати порцію сиру розміром із сірникову коробку.

Китайськими вченими з Університету Сучжоу також був зроблений висновок, що вітаміни, мінерали і білки, що містяться в сирах, можуть продовжувати життя. 

Щодня вчені рекомендували вживати близько 40 грамів сиру.

Фото: Pixabay