Соковитий шашлик з курки на сковороді: і мерзнути не доведеться

Не знайомий вам такий рецепт? Соковитий шашлик з курки на сковороді: і не треба мерзнути на морозі! Виходить мега соковита, ніжна і смачна куряча грудка!

Весь секрет такого шашлику – в маринаді! Дуже простий рецепт приготування і чарівно смачне, красиве гаряче блюдо! Спробуйте обов’язково приготувати: побалуйте свою сім’ю шашличком на сковороді! Куряче м’ясо, зроблене таким чином, відмінно поєднується зі свіжими овочами, будь-яким соусом, маринованою цибулею, домашніми коржами. Думаю, вас не варто вчити, що треба подавати з шашликом: ви і так це знаєте.

Необхідні інгредієнти

  • куряче філе – 3 штуки,
  • кефір будь-якої жирності – 250 мілілітрів,
  • часник – 3-4 зубчики,
  • сіль, чорний перець, копчена паприка, куркума – все за смаком,
  • кукурудзяна борошно – 3 столові ложки.

Як приготувати соковитий шашлик з курки на сковороді

  • Спочатку зробимо маринад: у миску з кефіром кладемо подрібнений часник, сіль, перець, копчену паприку, куркуму. Перемішуємо.
  • Куряче філе промиваємо та нарізаємо на шматочки (як завжди робите для шашлику) і замочуємо їх в маринаді на 2,5 години: при кімнатній температурі (в ідеалі треба залишити на ніч).
  • Розігріваємо сковороду, наливаємо в неї невелику кількість рослинного масла.
  • Шматочки м’яса дістаємо з маринаду і нанизуємо на дерев’яні шпажки: приблизно по три штучки, обов’язково з інтервалом між ними.
  • Обвалюємо шашлик в кукурудзяній муці (можна і пшеничного) і укладаємо на сковороду.
  • Обсмажуємо з обох сторін, на середньому вогні до золотистої скоринки.
  • Викладаємо шашлик на паперовий рушник. Готово!
  • Подаємо до столу з маринованою цибулею, свіжими овочами, домашніми коржиками – і з будь-яким напоєм! Спеції можна взяти ті, які вам до смаку. Головний тут – кефір! Соковитий шашлик з курки, приготовлений на сковороді, завжди вдається на славу! Ніжний, ароматний, підсмажений – м’ясо буквально тане в роті! Всі рецепти перерахованих вище страв (і не тільки), дивіться на нашому сайті: читайте, готуйте – та діліться успіхами в коментарях.

    Сочный шашлык из курицы на сковороде: и мерзнуть не придется

    Приємного апетиту!