Нетрадиційні котлети з духовки: з сиром і болгарським перцем

Новий рецепт приготування відомого всім гарячого страви: нетрадиційні котлети з духовки. Закуска на зміну класичним котлет готується в духовці: нічого смажити ми не будемо.

Котлети виходять ніжними, соковитими і дуже приємними на смак! Урізноманітнити меню просто необхідно: тому цей рецепт для вас! Все дуже просто, але соковито, смачно і святково! І швидко: замість вас працює духовка. Котлети з овочами, під сирною скоринкою, стануть не тільки прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, але і чудовою закускою на святковому столі. Задоволені будуть всі!

Необхідні інгредієнти

  • будь-м’ясний фарш – 500 грам,
  • помідори – 1 штука,
  • перець болгарський – 1 штука,
  • твердий сир – 70 грам,
  • майонез – 2 столові ложки,
  • куряче яйце – 1 штука,
  • часник – 1 зубчик,
  • сіль – 0,5 чайної ложки,
  • суміш перців – 0,5 чайної ложки,
  • зелень,
  • рослинна олія для змащування форми.

Як приготувати нетрадиційні котлети в духовці

  • Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо як можна дрібніше.
  • Твердий сир тремо на крупній тертці.
  • Помідори нарізаємо кружечками, солодкий болгарський перець, очищений від насіння і перегородок ріжемо кільцями.
  • У м’ясний фарш додаємо подрібнений часник, куряче яйце, спеції, сіль. Все перемішуємо до однорідної маси.
  • Якщо фарш виходить рідкуватим, додаємо до нього столову ложку панірувальних сухарів, знову перемішуємо.
  • Форму для запікання і руки змащуємо рослинним маслом. З фаршу формуємо котлети (6 штук) і вкладаємо їх у форму.
  • На котлети викладаємо цибулю, промазуємо майонезом, кладемо помідори, промазуємо майонезом і зверху кладемо колечка болгарського перцю.
  • Рада. Використовуйте густий, смачний і більш корисний домашній майонез: його можна зробити всього за 30 секунд, якщо скористатися рецептом з нашого сайту.
  • Форму ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.
  • Через це час дістаємо, посипаємо тертим сиром і ставимо ще на 5 хвилин. Котлети готові!
  • Подаємо нетрадиційні котлети з духовки з будь-яким гарніром, посипаємо нарізаною зеленню! Смачно, ситно – і не треба смажити! До речі, таке блюдо, в якості самостійної закуски, зможе прикрасити будь-який стіл: і святковий, в тому числі. Часу на його створення ви витратите мінімум, а всю іншу роботу за вас зробить духовка. Котлети з помідорами і перцем, під ароматною сирною скоринкою – це неймовірно смачно, ситно, соковито і ніжно. Обов’язково спробуйте – і залишайте свої коментарі на нашому сайті.

    Нетрадиционные котлеты из духовки: с сыром и болгарским перцем

    Приємного всім апетиту і відмінних вихідних.