Цей десерт виходить такий ніжний і легкий, що просто пальчики оближеш. Його можна їсти з чаєм, просочувати їм торти та інші десерти. По своїй суті полуничний курд — це різновид заварного крему. Тільки в результаті він виходить більш рідкий і не такий жирний, як класичний заварний крем. Готується таке ласощі дуже легко і з доступних продуктів. І так, приступимо…
Для приготування полуничного курда вам знадобиться
- 300 грам полуниці
- 6 курячих яєць
- 120 грам цукру
- 100 вершкового масла
- трохи лимонної кислоти
Починаємо приготування
Крем виходить просто чудовий. Він відмінно просочує коржі будь-якого торта. За смаком виходить не жирним, соковитим з легкою кислинкою. Такий крем ідеально доповнить будь-який десерт. Або просто стане прекрасним доповненням до вашого сніданку.
Спробуйте також тарт з лимонним курдом і заварним кремом. Рецепт його приготування є на нашому сайті.
Приємного чаювання!