М’ятно-персиковий десерт: освіжаючий і швидкий

Цей десерт можна готувати порційно і пригощати ним гостей або домочадців. Десерт просто приголомшливий. Він легко готується, продукти використовуються прості і часу на приготування потрібно зовсім трохи. Але разом з тим, десерт швидко з’їдається, тому що бомбически смачний.

Необхідні продукти

  • сметана 20% — 250 гр
  • желатин — 10 гр
  • вода — 50 мл
  • цукор — 4 ст. л
  • ванільний цукор
  • лимонна цедра
  • листя м’яти та меліси
  • персик — 3 шт

Починаємо приготування

  • Персик очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиком.
  • Желатин заливаємо гарячою водою до розчинення крупинок.
  • Листочки меліси і м’яти кладемо в чашу блендера, додаємо лимонну цедру, сметану, цукор і ванільний цукор. Все збиваємо до однорідності.
  • Потім в отриману масу вливаємо більшу частину желатину, а в решту — кладемо персики. Обидві маси перемішуємо.
  • У склянку наливаємо трохи сметанною маси і ставимо на деякий час в холодильник. Зверху викладаємо персики і ще сметанную суміш. Десерт знову ставимо в холодильник до застигання і зверху викладаємо персикове желе. Ставимо ще на деякий час ласощі в холодильник. Потім дістаємо, прикрашаємо й подаємо до столу.
  • Спробуйте також грушу, запечену з сиром. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Мятно-персиковый десерт: освежающий и быстрыйПриємного апетиту!