Смачний пиріг без пшеничного борошна з яблуками-їж, хоч кожен день

Цей пиріг можна їсти хоч кожен день і не переживати за свою фігуру. У ньому немає ні цукру, ні пшеничного борошна, але це не робить його прісним або жорстким. Навпаки, пиріг виходить ніжний, соковитий, ароматний, і в міру солодкий. пиріг готується дуже просто і з доступних продуктів.

Необхідні продукти

  • 150 грам вівсяних пластівців
  • 40 грам меду
  • 100 грам сиру
  • 3 курячих яйця
  • 50 мл кефіру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • пів чайної ложки кориці
  • 2 яблука
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Вівсяні пластівці перекладаємо в подрібнювач і перемелюємо до стану борошна. Додаємо в пластівці розпушувач і перемішуємо.
  • У чашку кладемо сир, розминаємо виделкою і додаємо мед з кефіром, все збиваємо блендером до однорідної маси. В отриману суміш додаємо курячі яйця, корицю і все перемішуємо вінчиком. потім в масу вводимо вівсяну муку з розпушувачем і все перемішуємо.
  • Яблука очищаємо, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Беремо форму для випічки (15*20), змащуємо рослинним маслом, а на дно кладемо шматочок пергаменту. Викладаємо на дно підготовлені яблука, а зверху викладаємо тісто. Форму злегка трусим, щоб тісто рівномірно розподілилася і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
  • Готовий пиріг охолодити, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також яблучний пиріг з медом і горіхами. Рецепт його приготування є на нашому сайті.

    Вкуснейший пирог без пшеничной муки с яблоками-ешь, хоть каждый день

    Приємного апетиту!