В інтернеті можна знайти масу способів засолювання скумбрії та інших видів риб. І ось один з них, самий незвичайний: скумбрія в пляшці.
Така риба нікого не залишить байдужими. На смак вона виходить як копчена, тільки ще краще і смачніше. Побачивши необхідні інгредієнти, ви можете залишитися в невеликому шоці, так як вони досить незвичайні, а також здається, що не поєднуються. Але не варто переживати. Риба виходить смачна, а такі експерименти надають їй ще більше вишуканості і родзинки.
Необхідні продукти
- скумбрія (беріть стільки, скільки хочете приготувати);
- літр чистого відстояної води;
- 2-3 жменьки цибулиння;
- 2 столові ложки сухої чайної заварки (зверніть увагу, що сухий, не завареною);
- 3 столові ложки солі;
- 1,5 столові ложки цукру.
Скумбрія в пляшці: рецепт приготування
Багато переживають, що після такого маринаду риба буде з присмаком чаю: але вони помиляються. Скумбрія в пляшці виходить дуже смачною, а чай там взагалі не відчувається: навіть додає трохи пікантності. Головне – це не мити рибу після маринаду, щоб не змити весь смак. Її можна подавати з цибулею і оливковим маслом, а також з іншими спеціями (на смак). Таким способом можна маринувати й інші види риби. Хочете дізнатися ще більше незвичайних рецептів? Тоді заходьте на наш сайт.
Приємного апетиту!