Шоколадні заварні млинці — ідеально для десерту

Шоколадне тісто для млинців готується дуже просто. Робити ми його будемо заварним. Таке тісто вийде навіть у самій недосвідченої господині. А млинці з нього виходять тонкі і ніжні. Такі млинці можна подати як самостійне блюдо зі сметаною, йогуртом або варенням. Або приготувати з них шикарний десертний торт.

Необхідні продукти

  • куряче яйце — 2 шт
  • сіль — щіпка
  • цукор — 3 ст. л
  • молоко — 250 мл
  • пшеничне борошно — 140 гр
  • какао — 30 гр
  • сода — 0,5 ч. л
  • окріп — 250 мл
  • рослинне масло — 1,5 ст. л

Починаємо приготування

  • У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль. цукор і все збиваємо до однорідної маси.
  • Потім вливаємо молоко додаємо соду, борошно і какао-порошок. Все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
  • В тісто, вливаємо окріп і добре перемішуємо. Воду вливаємо частинами, щоб не переборщити.
  • У готове тісто вливаємо олію і знову перемішуємо.
  • Тісто виливаємо на розпечену сковороду з допомогою ополоника і смажимо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
  • Готові млинці перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також млинці на мінералці і молоці. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Шоколадные заварные блины — идеально для десерта

    Приємного апетиту!