Салат «Сударушка»-красивий, незвичайний, смачний

Пропонуємо вам рецепт незвичайного і оригінального салату. Приготувати його зможе навіть самий недосвідчений кулінар. В салаті є волоські горіхи і чорнослив, саме вони надають йому незвичайний смак і пікантність.

М’ясо можна використовувати будь-який. Її можна відварити, але ми рекомендуємо обсмажити або запекти. А майонез використовувати домашній, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 6 курячих яєць
  • 200 грам м’яса (курка, індичка)
  • 1 невелика цибулина
  • 40 грам волоських горіхів
  • 120 грам маринованих огірків
  • 100 грам чорносливу
  • сіль, перець
  • майонез

Починаємо приготування

  • Яйця відварюємо, очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків. Білок натираємо на тертці, додаємо до нього майонез і перемішуємо.
  • Жовтки натираємо на дрібній тертці і додаємо майонез. Також перемішуємо.
  • На блюдо ставимо роз’ємне кільце і кладемо жовток, розрівнюємо.
  • Обсмажене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо зверху на жовток. Зверху кладемо мариновані огірки, нарізані невеликими шматочками.
  • Потім викладаємо шар з половини підготовлених білків. Добре розрівнюємо його.
  • Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору, а потім викладаємо зверху на шар з білків.
  • Волоські горіхи обсмажуємо на сухій сковороді і рубаємо на дрібні шматочки. Викладаємо їх на шар з смаженою цибулею.
  • Чорнослив рубаємо на дрібні шматочки і викладаємо зверху на горіхи. Потім викладаємо білки, що залишилися, розрівнюємо і накриваємо готовий салат харчовою плівкою.
  • Ставимо його в холодильник на кілька годин. Потім дістаємо, кільце акуратно знімаємо і прикрашаємо салат по своєму смаку. А потім подаємо до столу.
  • Салат «Сударушка»-красивый, необычный, вкусный

    Приємного апетиту!