Салат «Шпроти в шубі»-святкове оформлення

І ще один рецепт класного салатику до святкового столу. І приготувати ми його пропонуємо зі шпротами. Ми впевнені, вам, як і нам, вже набридли стандартні салати. А цей салатик щось нове і оригінальне. І він приведе в захоплення кожного з ваших гостей. Вони будуть в захваті!

Необхідні продукти

  • 150 грам шпрот
  • 200 грам цвітної капусти
  • 2 курячих яйця
  • 150 грам вареної моркви
  • 50 грам цибулі
  • 30 грам твердого сиру
  • 150 грам майонезу

Починаємо приготування

  • Цвітну капусту відварюємо до готовності. Потім нарізаємо дрібними шматочками і додаємо трохи майонезу. Капусту солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо. Викладаємо його на дно салату.
  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо його зверху на капусту.
  • Відварену моркву очищаємо і натираємо на тертці. Солимо і перчимо за смаком, а потім додаємо майонез. Все перемішуємо і викладаємо третім шаром на салат.
  • Шпроти нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з моркви.
  • Яйця відварюємо, очищаємо і натираємо на тертці. Солимо і перчимо за смаком, а також додаємо майонез. Все перемішуємо і викладаємо зверху на шар зі шпротів.
  • Салат накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 1 годину.
  • Через відведений час салат дістаємо, зверху присипаємо тертим сиром. Прикрашаємо салат по своєму смаку і подаємо до столу.
  • Рада. Заправляти салат найкраще домашнім майонезом, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Салат «Шпроты в шубе»-праздничное оформление

    Приємного апетиту!