Приголомшливі нагетси з кабачків

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски з кабачків, яка припаде до душі кожному.

Не знаєте, в якому вигляді ще подати цей всіма улюблений овоч? Приготуйте такі приголомшливі нагетси. Вони ситні, соковиті і такі апетитні, що уплетаются одна за одною. Приготувати їх простіше простого, тому ви з легкістю зможете розбавити своє повсякденне меню такою цікавою смакотою. Зберігайте рецептик.

Потрібні інгредієнти

  • 500 гр цукіні
  • 1 яйце
  • 30 гр борошна
  • 100 гр панірувальних сухарів
  • 30 гр твердого сиру
  • сіль за смаком
  • рослинне масло для фритюру

Починаємо процес

  • У першу чергу потрібно вимити добре кабачок і обсушити його. Після чого нарізати брусочками. Довжина їх повинна бути 8-10 див. Солимо за смаком і перекладаємо в окрему ємність.
  • В іншу ємність відправляємо яйце і збиваємо виделкою небагато.
  • Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир. Додаємо до нього панірувальні сухарі і сіль. За бажанням можете додавати свої улюблені спеції. Добре перемішуємо всі інгредієнти.
  • В іншу ємність насипаємо борошно.
  • Тепер беремо брусочок кабачка і обвалюємо в борошні.
  • Після чого відправляємо в яйце, а потім — у підготовлену панірувальну суміш.
  • Здійснюємо такий процес з усіма брусочками.
  • Беремо ємність з товстим дном і нагріваємо в ньому велику кількість рослинного масла.
  • Відправляємо сюди заготовки і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Після закінчення потрібного часу перекладаємо на паперові рушники для того, щоб видалити зайве масло.
  • Подаємо їх до столу в гарячому вигляді з улюбленим соусом.
  • Ще Вам можуть сподобатися соковиті і хрусткі курячі нагетси, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Потрясающие наггетсы из кабачков

    Приємного апетиту!