Готувати оладки в піст до сніданку теж можна! Тільки трохи не звичним для вас способом. У тісто для таких оладье додаються сухі дріжджі. Саме вони роблять їх пишними і надають особливу ніжність. Оладки чудово підійдуть до сніданку, виходять ніжні і м’які.
Необхідні продукти для приготування пісних оладок
- тепла вода — 500 мл
- сухі дріжджі — 2 ч. л
- цукор — 2 ст. л
- сіль — 1/2 ч. л
- ваніль
Починаємо приготування пісних оладок
До таких оладок можна подати варення з чорної смородини без цукру. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Оладки виходять ніжні, м’які і буквально тануть у роті. Їх практично не відрізнити від звичайних на молоці або кефірі. Вони чудово впишуться у ваш пісне меню, адже виходять неймовірно смачними. І стануть чудовим блюдом до сніданку.
Приємного апетиту!