Пісні дріжджові оладки

Готувати оладки в піст до сніданку теж можна! Тільки трохи не звичним для вас способом. У тісто для таких оладье додаються сухі дріжджі. Саме вони роблять їх пишними і надають особливу ніжність. Оладки чудово підійдуть до сніданку, виходять ніжні і м’які.

Необхідні продукти для приготування пісних оладок

  • тепла вода — 500 мл
  • сухі дріжджі — 2 ч. л
  • цукор — 2 ст. л
  • сіль — 1/2 ч. л
  • ваніль

Починаємо приготування пісних оладок

  • У миску наливають теплу воду, додаємо до неї сіль, цукор і дріжджі. Все добре перемішуємо.
  • В отриману масу додаємо ваніль за смаком, а також всипаємо просіяне пшеничне борошно. Все добре перемішуємо.
  • Тісто накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.
  • Через відведений час обминаємо тісто і формуємо невеликі оладки.
  • Обсмажуємо їх на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії, а потім подаємо до столу.
  • До таких оладок можна подати варення з чорної смородини без цукру. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Оладки виходять ніжні, м’які і буквально тануть у роті. Їх практично не відрізнити від звичайних на молоці або кефірі. Вони чудово впишуться у ваш пісне меню, адже виходять неймовірно смачними. І стануть чудовим блюдом до сніданку.

    Постные дрожжевые оладьи

    Приємного апетиту!