Пісні дріжджові млинці: дуже смачне блюдо до сніданку

У піст можна приготувати ось такі дріжджові млинці на воді. Вони виходять дуже ніжні й ароматні. Чудово підійдуть до сніданку. У них можна загортати різну начинку або є зі сметаною, варенням.

Необхідні продукти

  • 500 мілілітрів теплої води
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів
  • 1 столова ложка цукру
  • 150 грам пшеничного борошна
  • 90 грамів манної крупи
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • сода

Починаємо приготування

  • У теплу воду додаємо цукор (1 ст. л.) і дріжджі. Все перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.
  • У чашку просіваємо борошно пшеничне і додаємо манну крупу, сіль. Все добре перемішуємо, потім додаємо дріжджову основу і замішуємо тісто.
  • Готове тісто накриваємо кришкою і залишаємо на 1 годину.
  • Через відведений час додаємо в тісто щіпку соди і рослинне масло, все ретельно перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду і виливаємо на неї трохи тіста. Смажимо млинець з двох боків до рум’яного стану і перекладаємо на тарілку. Точно також чинимо з рештою тестом.
  • Готові млинці подаємо до столу з ароматним айвово-лимонним чатні. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Постные дрожжевые блинчики: вкуснейшее блюдо к завтраку

    Приємного апетиту!