Пісне сицилійське «Жело»

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного десерту, який підкорить кожного.

Складається він з простих і доступних інгредієнтів, особливо взимку. Приготувати зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете розбавити своє повсякденне меню такою яскравою, насиченою, ароматною і мега апетитною смакотою. Більш того, ще й корисною. Ваші діти будуть від нього сходила з розуму. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і порадувати улюблених новими неймовірними смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 7 апельсинів
  • 4 мандарина
  • 75 гр крохмалю
  • 75 гр цукрового піску

Починаємо процес

  • У першу чергу потрібно вичавити свіжий сік з потрібних нам цитрусів. При цьому потрібно заміряти обсяг. Нам знадобиться 700 – 750 мл рідини.
  • Після чого беремо окрему ємність і відправляємо в неї підготовлений холодний сік, крохмаль і цукровий пісок. Все перемішуємо вінчиком до розчинення інгредієнтів. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
  • Після закінчення потрібного часу варимо суміш ще 1 хвилину, при цьому постійно помішуючи.
  • Потім розливаємо по обраним формах, попередньо змочивши їх холодною водою.
  • Після чого даємо жило охолонути і відправляємо в холодильник до повного застигання.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готові вироби і рухаємо їх у формочках для того, щоб відокремити стінки від країв.
  • Потім перевертаємо на блюдечко і прикрашаємо часточкою апельсина або мандарина.
  • Тепер десерт можна подавати до столу.
  • Вам може сподобатися варення-желе з агрусу з малиною, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Постное сицилийское «Жело»

    Приємного апетиту!