Супер смачні хачапурі з листкового тіста за півгодини

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного блюда, яке обожнюють багато.

Складаються хачапурі з листкового тіста і ніжною начинки з сулугуні. Таке поєднання просто не може в себе закохати. Приготувати їх зовсім не складно і швидко. На це піде буквально півгодини. Ви з легкістю зможете розбавити своє повсякденне меню такою смакотою. Хачапурі виходять дуже ароматними, трохи хрусткими, соковитими і мега апетитними. Рекомендую кожної хозяєчці спробувати їх приготувати і порадувати своїх улюблених такими неймовірними смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 300 гр сиру сулугуні
  • 500 гр листкового бездріжджового тіста
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2-3 столові ложки борошна

Починаємо процес

  • В першу чергу беремося за приготування начинки. Для цього, використовуючи тертку, на великої фракції натираємо сулугуні. Після чого додаємо сюди яйця і добре перемішуємо. За бажанням можете додати сіль.
  • Половину листкового бездріжджового тіста відправляємо на робочу поверхню, яку попередньо присипали борошном. Розкачуємо в квадратний пласт. Товщина його повинна бути 3-4 мм. Потім нарізаємо на чотири квадрати однакового розміру.
  • По центру кожної заготовки кладемо по півтори столових ложки начинки і з’єднуємо квадрата від кута до центру. В результаті ми отримуємо конверт.
  • Тепер трохи притискаємо долонею, вирівнюючи поверхню і виводячи зайву повітря. Краї потрібно щільно заліпити.
  • Беремо деко і змащуємо її рослинним маслом. Після чого розміщуємо заготовки з відстанню між ними.
  • Збиваємо яйце і трохи змащуємо їм поверхню виробів. Після чого відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 15 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу хачапурі готові. Їх потрібно трохи остудити. Після чого можна подавати до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися дивовижно смачні мегрельські хачапурі, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Супер вкусные хачапури из слоеного теста за полчаса

    Приємного апетиту!