Пиріжки на кефірі-неможливо відірватися, як смачно (новий рецепт тіста)

Пиріжки виходять ніжними і м’якими. З приємній і оригінальній сирною начинкою. Їх приготування не займає багато часу, але пиріжки виходять просто чарівними. Вони ідеально підійдуть для сімейного чаювання або перекус в дорогу.

Необхідні продукти

  • 400 мл кефіру
  • 200 грамів вершкового масла
  • 2 курячих яйця
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • сіль
  • 700 грам пшеничного борошна
  • 200 грам сиру «Фета»
  • 200 грам твердого сиру
  • зелень

Починаємо приготування

  • У кефір додаємо розпушувач і перемішуємо.
  • У миску просіваємо борошно пшеничне і натираємо в неї вершкове масло, все перемішуємо. Потім додаємо сіль і перемішуємо.
  • У кефір вбиваємо 1 куряче яйце і додаємо білок з другого яйця. Все перемішуємо і додаємо в борошняну суміш. Все перемішуємо і викладаємо тісто на стіл. Замішуємо м’яке і пластичне тісто. Накриваємо його мискою і залишаємо на 20 хвилин.
  • Сир «Фета» розминаємо виделкою і додаємо твердий тертий сир. Туди ж кладемо подрібнену зелень і все перемішуємо.
  • Скачуємо тісто в ковбаску, ділимо на шматочки і розгортаємо в коржик. У центр коржі кладемо начинку і скріплюємо краю, формуючи човник. Точно також чинимо з рештою тестом.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо на нього підготовлені човники. Змащуємо їх зверху рештою жовтком і ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин, а потім дістаємо, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також хрусткі пиріжки з цікавою начинкою. Рецепт їх приготування можна знайти на сайті.

    Пирожки на кефире-невозможно оторваться, как вкусно (новый рецепт теста)

    Приємного апетиту!