Хрусткі пиріжки — смачна закуска з фаршем

Пиріжки виходять неймовірно смачні. Тісто ніжне, розсипчасте і хрустке. А начинка соковита, ароматна і неймовірно апетитна. Ви полюбите їх з першого шматочка і станете готувати кожні вихідні. До речі, начинку можна змінювати на свій смак, додаючи в звичне блюдо нові відтінки.

Необхідні продукти

  • панірувальні сухарі — 2 ст. л
  • куряче яйце — 1 шт
  • кунжут

Для тіста

  • пшеничне борошно — 320 гр
  • сіль — 1 ч. л
  • вода — 125 мл
  • рослинна олія — 125 мл

Для начинки

  • фарш — 500 гр
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • сир — 100 гр
  • зелень, сіль, перець, паприка

Починаємо приготування

  • У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо сіль, воду і рослинну олію. З підготовлених інгредієнтів замішуємо м’яке тісто. Готове тісто кладемо в пакет і залишаємо на деякий час.
  • У миску кладемо фарш, додаємо до нього сіль, перець і паприку.
  • Цибулю нарізаємо дрібними шматочками, моркву натираємо на тертці. Підготовлені овочі перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору, а потім трохи охолоджуємо і додаємо у фарш.
  • Сир натираємо на тертці і додаємо до фаршу. Все добре перемішуємо до однорідної маси. Туди ж додаємо подрібнену зелень і знову перемішуємо.
  • Готове тісто ділимо на 2 частини і розгортаємо в дуже тонкий пласт. А потім кожен пласт ділимо на 8 частин.
  • Після цього беремо панірувальні сухарі і насипаємо з одного боку кожного шматочка тіста, а зверху викладаємо начинку. А потім загортаємо смужку з начинкою у вигляді трубочки.
  • Отримані трубочки перекладаємо на деко, змащене рослинним маслом.
  • Зверху змащуємо їх збитим яйцем і присипаємо кунжутним насінням.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 25-30 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також сирні палички, приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Хрустящие пирожки — вкусная закуска с фаршемПриємного апетиту!