Дуже простий, смачний і ситний рецепт: печена картопля з начинкою (пропоную зробити сьогодні з шинкою і сиром)!
Єдине, що бентежить – це час запікання картоплі в духовці. А з іншого боку: загорнула картоплю у фольгу, поклала на годину в духовку і займайся іншими справами або просто відпочивай! Родзинка цієї страви в тому, що ви можете вибирати будь-яку начинку в залежності від ваших смакових уподобань. Запасайтеся фольгою! Це блюдо будете готувати кожен день!
Необхідні інгредієнти
- картопля – 6 штук,
- вершкове масло – 50 грам,
- сіль – ½ чайної ложки,
- твердий сир – 150 грам,
- шинка – 100 грам,
- солоні огірки – 2 штуки,
- кукурудза консервована – 100 грам,
- помідори – 2 штуки,
- сметана – 50 мілілітрів,
- зелена цибуля – 20 грам.
Як приготувати печена картопля з начинкою
Печена картопля з начинкою давно вже став улюбленим блюдом моєї сім’ї: перший раз такий перекус спробували в «Крихітці-картоплі», а потім навчилися робити самі. Приготовлена в домашніх умовах картопля виходить бюджетної, смачною – і ви точно знаєте, з чого зроблена начинка. Інші рецепти страв з фастфуду, які цілком можна зробити своїми руками, дивіться на нашому сайті.
Приємного апетиту!