Огірочки по-тираспольски-готуємо до у святковому столу

Це м’ясне блюдо буде чудово виглядати на святковому столі. А ваші гості будуть від нього в невимовному захваті. Готується воно не дуже просто, але, повірте, це того варто. Блюдо виходить смачним і ефектно виглядає.

Необхідні продукти

  • свиняча корейка — 700 гр
  • свиняче сало — 50 гр
  • часник — 5 зубчиків
  • мариновані огірки — 2 шт
  • цибуля — 1 шт
  • твердий сир — 50 гр
  • борошно для панірування — 2 ст. л
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Свинину нарізаємо на відбивні товщиною 5-7 мм Добре відбиваємо його до дуже тонкого стану.
  • Часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через м’ясорубку. Сало також пропускаємо через м’ясорубку. Більшу частину сала перемішуємо з часником.
  • Огірки нарізаємо тонкою соломкою. Очищену цибулю подрібнюємо, натираємо на тертці цибулю.
  • На сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо огірочки. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 1-2 хвилини, а потім перекладаємо начинку на тарілку і залишаємо остигати.
  • Підготовлене м’ясо солимо і перчимо за смаком. Відбивну змащуємо салом з часником і звертаємо в рулетик, добре ущільнюємо руками. Таким чином робимо кілька рулетиків.
  • Приготуємо ще рулетики з начинкою. Також беремо відбивну, промазуємо салом без часнику, на один край кладемо огірки з цибулею і твердий сир. А потім згортаємо в рулетик.
  • Готові «огірочки» обвалюємо в борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді до готовності. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо з пюре з картоплі, кабачка і сиру. Приготувати такий гарнір можна за рецептом з нашого сайту.
  • Огурчики по-тираспольски-готовим к праздничном у столуПриємного апетиту!