Оригінальна новорічна м’ясна ялинка з м’яса стане не побитим і цікавою стравою на вашому святковому столі!
Унікальний рецепт приготування м’ясної страви вразить уяву всіх присутніх! Вийде справжній витвір кулінарного мистецтва, яке прикрасить будь-який святковий стіл. Звичайно, багато залежить від маринаду! Але ми постараємося – і страва вийде по вищому розряду! Соковите, ніжне м’ясо, ароматний соус – і приголомшливий зовнішній вигляд. Повірте, від такої закуски відмовитися неможливо. Кількість інгредієнтів розраховуйте самі: даних продуктів вистачить на дві ялинки.
Необхідні інгредієнти
- м’ясо свинина (шия) – 2 кілограми,
- картопля – 10 штук.
На соус
- апельсин – 1 штука,
- соус Теріякі або соєвий – 50 мл,
- томатна паста – 2 чайних ложки,
- часник сушений – 1 чайна ложка,
- чорний перець – 1/2 чайної ложки,
- суха аджика – 1 чайна ложка,
- паприка – 1 чайна ложка,
- спеції для шашлику – 1/2 чайної ложки,
- шпажки – 2 штуки.
Новорічна м’ясна ялинка: покроковий процес приготування
М’ясо дуже добре добре просочилося, просмажене, стало ароматним і смачним! Новорічна м’ясна ялинка вдалася на славу! Ножем зрізаємо шматочки м’яса з ялинки, як шаурму – і пригощаємо! Доповніть це блюдо з салатом зі свіжих або маринованих овочів, коржами, маринованою цибулею – і можна далі не думати, що приготувати на святковий стіл. Рецепти перерахованих страв є на нашому сайті: заходьте, вибирайте – і готуйте з задоволенням.
Приємного апетиту!