Очманілий німецький вогненний пиріг нагодує всю сім’ю: а ви не витратите на його приготування практично ніяких зусиль.
Ароматний, ситний, приголомшливо смачний пиріг з тонкого дріжджового тіста неймовірно хрусткий. А божественний аромат вогняного пирога нікого не залишить байдужим. Готувати таку випічку — одне задоволення. Печіть і насолоджуйтеся смачним і ароматним німецьким пирогом з ковбасою та сиром. Ваші близькі будуть у захваті!
Необхідні інгредієнти
Для тіста
- пшеничне борошно — 160 грам;
- вода (тепла) — 100 мілілітрів;
- сухі дріжджі — 2 грами (або 6 грам свіжих дріжджів);
- цукор — 0,5 чайної ложки;
- сіль — 0,25 чайної ложки;
- соняшникова олія — 0,5 столової ложки.
Для начинки
- сметана — 100 мілілітрів;
- куряче яйце — 1 штука;
- твердий сир — 50 грам;
- балыковая ковбаса (шинка, бекон, гриби) — 50 грам;
- соняшникова олія — 1 столова ложка;
- ріпчаста цибуля — 0,5 штуки;
- сіль;
- чорний мелений перець;
- зелень свіжого кропу;
- зелень свіжої петрушки.
Очманілий німецький вогненний пиріг: покроковий рецепт
Спокусливо апетитний пиріг дуже простий у приготуванні. Для мене — це піца на швидку руку! З’їдається зі швидкістю вітру. Дуже рекомендую спробувати!
Приємного всім апетиту.