Очманілий німецький вогненний пиріг: справжня чоловіча закуска

Очманілий німецький вогненний пиріг нагодує всю сім’ю: а ви не витратите на його приготування практично ніяких зусиль.

Ароматний, ситний, приголомшливо смачний пиріг з тонкого дріжджового тіста неймовірно хрусткий. А божественний аромат вогняного пирога нікого не залишить байдужим. Готувати таку випічку — одне задоволення. Печіть і насолоджуйтеся смачним і ароматним німецьким пирогом з ковбасою та сиром. Ваші близькі будуть у захваті!

Необхідні інгредієнти

Для тіста

  • пшеничне борошно — 160 грам;
  • вода (тепла) — 100 мілілітрів;
  • сухі дріжджі — 2 грами (або 6 грам свіжих дріжджів);
  • цукор — 0,5 чайної ложки;
  • сіль — 0,25 чайної ложки;
  • соняшникова олія — 0,5 столової ложки.

Для начинки

  • сметана — 100 мілілітрів;
  • куряче яйце — 1 штука;
  • твердий сир — 50 грам;
  • балыковая ковбаса (шинка, бекон, гриби) — 50 грам;
  • соняшникова олія — 1 столова ложка;
  • ріпчаста цибуля — 0,5 штуки;
  • сіль;
  • чорний мелений перець;
  • зелень свіжого кропу;
  • зелень свіжої петрушки.

Очманілий німецький вогненний пиріг: покроковий рецепт

  • Для приготування тіста для вогняного пирога нам знадобиться невелика глибока миска.
  • В підготовлену ємність відправляємо сухі дріжджі (можна використовувати і свіжі дріжджі), цукор, додаємо злегка теплу воду і розмішуємо до повного розчинення дріжджів з цукром.
  • Дріжджову суміш залишаємо на 10-15 хвилин.
  • Через це час додаємо сіль, олію і ретельно перемішуємо.
  • Маленькими порціями додаємо пшеничне борошно і замішуємо тісто для німецького пирога.
  • Перекладаємо тісто на подпиленный борошном стіл і вимішуємо його руками близько п’яти хвилин (при необхідності потроху присипаємо стіл борошном). Тісто для вогняного пирога повинно вийти м’яким і не буде липнути до рук.
  • Дріжджове тісто кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 30 хвилин.
  • Цим часом займемося приготуванням начинки для обалденного німецького пирога.
  • Балыковую ковбасу нарізаємо тонкими скибочками.
  • Порада: німецький вогненний пиріг можна готувати з різною начинкою — шинка, бекон, відварене куряче м’ясо або гриби. Начинку для пирога вибирайте на власний розсуд.
  • Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
  • Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
  • Одне куряче яйце розбиваємо в окрему ємність і трохи збиваємо його виделкою.
  • У ємність з збитим яйцем додаємо сметану (дуже добре використовувати жирну сметану) і перемішуємо до отримання однорідної маси.
  • Потім в сметанную масу додаємо підготовлений цибулю, сир, ковбасу, і все добре перемішуємо.
  • Сіль і чорний мелений перець до начинки додаємо за смаком.
  • В кінці додаємо олію, і все добре перемішуємо. Обалденная начинка для вогняного пирога готова.
  • Тісто для пирога викладаємо на стіл, трохи обминаємо і поділяємо на дві частини (таким чином, ми отримаємо два невеликих пирога).
  • Кожну частину тіста розкачуємо в тонкий пласт товщиною близько двох міліметрів.
  • Розкатане тісто перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером.
  • На розкатаному тесті робимо бортики і викладаємо начинку.
  • Випікаємо вогненний пиріг в розігрітій до 240 духовці 10-15 хвилин.
  • Поки пиріг випікається, моєму і свіжу зелень подрібнюємо.
  • Готові домашні пироги посипаємо дрібно рубаною зеленню.
  • Спокусливо апетитний пиріг дуже простий у приготуванні. Для мене — це піца на швидку руку! З’їдається зі швидкістю вітру. Дуже рекомендую спробувати!

    Обалденный немецкий огненный пирог: настоящая мужская закуска

    Приємного всім апетиту.