Незрівнянні макові млинці

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних млинців, які підкорять всіх.

Звичний десерт можна перетворити на щось цікаве. Такі млинці з маком смачні як гарячі, так і холодні. Подати їх можна з улюбленою начинкою, варенням або сметаною. Вони мега апетитні навіть без добавок. Також з них можна зробити солодкий або закусочний торт. Ці млинці складаються з ніжного тіста, легкого цитрусового акценту, хрустких макових зерен і теплого вершкового післясмаку. Їсти таку смакоту — одна насолода. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 350 мл молока
  • 50 гр вершкового масла
  • 13 столових ложок борошна
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки маку
  • 3 столові ложки цукрового піску
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • соняшникова олія за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу промиваємо в теплій воді мак. Після чого заливаємо його окропом на чверть години.
  • Підігріваємо молоко і відправляємо в нього масло. Розчиняємо до однорідної суміші.
  • Після чого в окрему ємність вбиваємо яйця і додаємо лимонну цедру і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все.
  • Потім вливаємо молоко і добре перемішуємо.
  • Просіваємо борошно сюди і перекладаємо мак, попередньо віджатий від рідини. Продовжуємо процес збивання.
  • Тепер дивимося на консистенцію тіста. Якщо воно густувате, то додайте трохи окропу.
  • Ставимо на вогонь сковороду і змащуємо її маслом. Вливаємо порціями тісто і випікаємо млинці по півтори хвилини з кожного боку.
  • Після чого їх можна подавати до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися смачні марокканські млинці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобные маковые блины

    Приємного апетиту!