Незрівнянна м’ясна запіканка у формі батона

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного м’ясного блюда, яке припаде до душі кожному.

Подати його можна з будь-яким гарніром. Для смаку можна змастити ще томатним соусом, що теж дуже смачно. Така апетитна ситна закуска не залишить байдужим нікого. Виходить вона дуже ароматною, ситної і такою апетитною, що завжди хочеться добавки. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і розбавити своє меню нової обалденной смакотою.

Потрібні інгредієнти

  • 1200 гр яловичого фаршу
  • 200 гр пекінської капусти
  • 1 яйце
  • 3 зубчики часнику
  • 30 гр імбиру
  • 40 гр вівсяних пластівців
  • 50 гр солодкого соусу чілі
  • сіль за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу беремо глибоку ємність і відправляємо туди нашатковану капусту, дрібно нарізаний часник і імбир.
  • Після чого додаємо сюди фарш, вівсяні пластівці, яйце і соус чилі. Добре все перемішуємо і солимо за смаком.
  • Беремо деко і застеляємо його фольгою. Потім розміщуємо фарш, сформувавши батон.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190°, приблизно на 50 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готову буханець і перекладаємо на блюдо. Залишаємо остигати хвилин 15.
  • Після чого нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися дуже апетитний м’ясний хлібець по-баварськи, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобная мясная запеканка в форме батона

    Приємного апетиту!