Найсмачніший рецепт м’яса по-французьки

Ми пропонуємо вам ще один варіант приготування м’яса по-французьки. Готувати ми його будемо за особливим рецептом. І вийде воно таке смачне, що не передати словами. М’ясо швидко готується і прикрасить будь-який святковий стіл. А також може стати прекрасним блюдом для сімейного вечері.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинини
  • 1 кілограм курячого філе
  • 3 цибулини
  • 500 грам консервованих ананасів
  • 300 грам твердого сиру
  • майонез (за бажанням)
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Свинину нарізаємо на шматки товщиною 0,5 див. Накриваємо його харчовою плівкою і відбиваємо з двох сторін. Потім солимо і перчимо його на смак.
  • Куряче філе розрізаємо на 2-3 частини і також відбиваємо з обох сторін, а потім солимо і перчимо.
  • Очищений цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  • Деко промазуємо рослинним маслом.
  • Першим шаром викладаємо цибулю, а зверху підготовлене м’ясо. Потім на м’ясо викладаємо шар з нарізаних ананасів. І присипаємо тертим сиром. За бажанням на сир робимо майонезну сіточку. Проробляємо таку процедуру спочатку зі свининою, а потім з курячим філе. А можете вибрати тільки один вид м’яса.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Свинину випікаємо протягом 40 хвилин, а курку — 30 хвилин. Готову страву подаємо до столу.
  • Спробуйте також баранячу ногу, запечену з овочами в духовці. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Самый вкусный рецепт мяса по-французски

    Приємного апетиту!