Чудове м’ясо по-французьки з цибулевої шубкою

Сьогодні ми з вами приготуємо чудове м’ясо по-французьки: з допомогою деяких секретів у вас вийде найкраще м’ясо з соковитим і ніжним смаком.

Поєднання всіх компонентів являє собою гармонію і вишуканість. Це повноцінне самостійне блюдо, яке запросто може стати центральним на вашому святковому столі. Такого французького м’яса ви ще не пробували. Тому давайте скоріше приступимо до приготування, щоб ви змогли себе побалувати неймовірним делікатесом.

Необхідні інгредієнти

  • м’ясо — 1 кілограм (можна використовувати будь-філе: я вибираю для цього рецепта м’яса по-французьки корейку);
  • 150 грам майонезу;
  • 1 кілограм картоплі;
  • дві великі цибулини;
  • 200 грам будь-якого твердого смачного сиру;
  • 100 грам солоної бринзи;
  • сіль і чорний мелений перець (за смаком);
  • масло рослинне (для смаження).

Чудове м’ясо по-французьки: покроковий рецепт

  • Приготування м’яса по-французьки з картоплею ми почнемо з нарізки філе. Його потрібно поділити на шматочки товщиною мінімум 2 сантиметри. Потім отримані стейки відбиваємо спеціальним молоточком: гарненько, з обох сторін, великими штирями на пристосуванні. В кінцевому підсумку товщина повинна зменшитися до 1 сантиметра. Для того, щоб не забруднитися соком, краще накрити м’ясо харчовою плівкою: потім сміливо можете приступати до роботи.
  • Підсолюємо і приправляємо чорним перцем м’ясні шматочки з обох сторін і відкладаємо на час в сторону.
  • Очищаємо цибулю, промиваємо його гарненько і нарізаємо на маленькі кубики.
  • Далі займемося картоплею для м’яса по-французьки з бринзою. Очищаємо її, промиваємо, потім розрізаємо на дві частини, і кожну з них нарізаємо часточками. Так робимо з усіма картоплинами.
  • Пересипаємо картоплю в окрему ємність, поливаємо невеликою кількістю масла (приблизно 2 столові ложки), підсолюємо і приправляємо перцем, а потім перемішуємо.
  • Перш, ніж приготувати м’ясо по-французьки, змішуємо цибулю з майонезом. Натираємо сир на крупній тертці, відокремлюємо приблизно четверту частину і додаємо його до цибулі. Перемішуємо до однорідної консистенції. Додаємо трошки водички, щоб маса стала більш рідкою.
  • Всі інгредієнти для м’яса по-французьки підготовлені, тепер почнемо формувати блюдо. Беремо деко: його можна змастити рослинним маслом або застелити пергаментом.
  • Спочатку висипаємо картопля, розрівнюємо його по всій поверхні дека На верх картоплю натираємо бринзу (з допомогою терки).
  • Ставимо сковороду на середній вогонь, наливаємо олію. Коли олія нагріється, обсмажуємо кожен шматочок м’яса з обох сторін приблизно по одній хвилинці. Після обжарювання викладаємо відбивні рівним шаром поверх картоплі.
  • Потім заливаємо м’ясо по-французьки з свинини (або іншого виду м’яса) майонезно-цибулевої заправкою, розрівнюючи масу по всій поверхні.
  • Розігріваємо духовку до температури 200 градусів і готуємо м’ясо по-французьки приблизно 30 хвилин. Потім виймаємо деко, посипаємо сиром і ставимо ще на 10 хвилин, запікатися. Коли побачите красиву сирну кірочку золотистого кольору, можете виймати страву з духовки.
  • Найкраще і смачне м’ясо по-французьки готово. Відкривайте більше рецептів разом з нашим сайтом.

    Великолепное мясо по-французски с луковой шубкой

    Приємного апетиту.