Сьогодні ми з вами приготуємо чудове м’ясо по-французьки: з допомогою деяких секретів у вас вийде найкраще м’ясо з соковитим і ніжним смаком.
Поєднання всіх компонентів являє собою гармонію і вишуканість. Це повноцінне самостійне блюдо, яке запросто може стати центральним на вашому святковому столі. Такого французького м’яса ви ще не пробували. Тому давайте скоріше приступимо до приготування, щоб ви змогли себе побалувати неймовірним делікатесом.
Необхідні інгредієнти
- м’ясо — 1 кілограм (можна використовувати будь-філе: я вибираю для цього рецепта м’яса по-французьки корейку);
- 150 грам майонезу;
- 1 кілограм картоплі;
- дві великі цибулини;
- 200 грам будь-якого твердого смачного сиру;
- 100 грам солоної бринзи;
- сіль і чорний мелений перець (за смаком);
- масло рослинне (для смаження).
Чудове м’ясо по-французьки: покроковий рецепт
Найкраще і смачне м’ясо по-французьки готово. Відкривайте більше рецептів разом з нашим сайтом.
Приємного апетиту.