М’ясо з начинкою в духовці-смачно і швидко

Представляємо вам рецепт смачного м’ясного блюда до обіду або вечері. Виходить воно неймовірно смачним і обов’язково припаде до смаку кожному у вашій родині. Страву можна приготувати до недільного сімейному вечері або подати до святкового столу. Готується швидко і просто.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинини (м’якоть)
  • 100 грам тертого сиру
  • 100 грам бекону
  • 100 грам сметани
  • Зелень
  • 2 курячих яйця
  • 1 склянку пшеничного борошна
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Бекон нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо зелень.
  • У миску кладемо сметану, додаємо бекон, натертий сир, зелень і пропускаємо через прес часник. Все добре перемішуємо.
  • М’ясо промиваємо та нарізаємо шматочками шириною 3 див. Один шматочок розрізаємо навпіл, не доходячи до краю 1 див. вийшов кишеньку кладемо начинку і скріплюємо зубочисткою. Точно також чинимо з іншим м’ясом.
  • На сковороді розігріваємо рослинне масло.
  • У миску вбиваємо курячі яйця і трохи збиваємо. В іншу миску насипаємо борошно, а в третю-панірувальні сухарі.
  • Отриманий шматочок обвалюємо в пшеничного борошні, потім в яйцях, а після цього в панірувальних сухарях. І перекладаємо на розпечену сковороду.
  • Обсмажуємо м’ясо з двох сторін за 4-5 хвилин, а потім перекладаємо у форму для випічки.
  • М’ясо випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів. І випікаємо протягом 20-25 хвилин. Потім перекладаємо на блюдо, видаляємо зубочистки і подаємо до столу.
  • Спробуйте також м’ясні барила з начинкою. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Мясо с начинкой в духовке-вкусно и быстроПриємного апетиту!