Сьогодні ми приготуємо смачний ханум — рулет з м’ясом на пару. Ханум — це блюдо, яке дуже схоже на манти. І відноситься воно до східної кухні. Буває узбецький, таджицький, казахська.
Ханум називають ще «ледачі манти», а начинка може бути найбільш різноманітною. Як ви вже зрозуміли, буде готуватися м’ясний рулет на пару. Страви на пару завжди корисніше, так як зберігаються всі корисні вітаміни і мінерали: і приготувати їх набагато легше і швидше. Таке блюдо східної кухні, ви зможете з легкістю приготувати у себе вдома. Самий смачний рулет з м’ясом прикрасить святковий стіл, а гості залишаться ситими і задоволеними. Приступимо до приготування.
Інгредієнти
Для начинки нам знадобиться
- свино-яловичий фарш — 500 грам;
- морква — 2 штуки;
- картопля — 2 штуки;
- цибуля — 2 штуки;
- вода — 0,25 частину склянки;
- сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком
Для тесту нам знадобиться
- вода — 0,5 частину склянки;
- борошно — 500 грам;
- рослинна олія — 1 столова ложка;
- сіль — 1 чайна ложка;
- вершкове масло — для змазування сирої і готового тіста
Найсмачніший ханум: рулет з м’ясом на пару: покроковий рецепт
Через 40 хвилин найсмачніший ханум: рулет з м’ясом на пару — готовий! Укладаємо на тарілку. Відразу ж змащуємо заздалегідь розтопленим вершковим маслом. Поки гаряче блюдо, нарізаємо ханум на невеликі шматочки. Присипаємо зеленню! Подати таку страву можна з будь-яким соусом. Просте у приготуванні блюдо східної кухні вийшло дуже смачним, ніжним, ароматним, з соковитою начинкою.
Приємного апетиту!