Млинці з черствого хліба: так ви ще не робили

Напередодні Масниці ми починаємо шукати рецепт її головного атрибуту – млинці. Всі знають, що можна приготувати млинці з кислого молока, не боячись при цьому отруїтися.

Але є й інші, не зовсім звичайні, інгредієнти, з яких виходять надзвичайно смачні млинці. Рецепт, який написаний нижче, славиться своєю оригінальністю: робити млинці ми будемо з черствого хліба. По консистенції тесту і за смаком млинці нічим не відрізняються від тих, які готуються на звичайній борошні. Виходять вони тонкими, ажурними і неймовірно смачними. Також можна поекспериментувати і приготувати їх з якоюсь начинкою.

Необхідні інгредієнти

  • 100 грам хліба (батон);
  • два курячих яйця;
  • 300 мл молока;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • щіпка солі.

Як приготувати млинці з черствого хліба на Масляну

  • У блендер кладемо шматочки черствого білого хліба або батона.
  • Рада. З черствого хліба можна приготувати безліч смачних страв: на нашому сайті є чудова добірка – зверніть увагу.
  • Вбиваємо в блендер курячі яйця.
  • Вливаємо туди ж тепле молоко і засипаємо сіль.
  • Заливаємо олію. Спробуйте зробити на ароматному домашньому олії: вийде абсолютно інший смак.
  • Всю суміш збиваємо приблизно 2 хвилини на середній швидкості. Тісто по консистенції виходить приблизно таким же, як і для звичайних млинців.
  • Сковороду змащуємо рослинним маслом і смажимо на ній млинці: з двох сторін, до золотистого кольору. Сковороду не треба сильно розігрівати, смажити на невеликому вогні.
  • Подаємо їх так само, як і звичайні млинці: з вершковим маслом, сметаною або солодким доповненням.
  • Тонкі, ажурні, надзвичайно смачні – все це можна сказати про млинці з черствого хліба: ви полюбите їх з першого укусу. Млинці можна подавати з різними топпінг: згущеним молоком, карамеллю, джемом, сметаною. Можна зробити з будь-якою начинкою: наприклад, м’ясною або сирною, сирної. Заходьте на наш сайт: тут ви зможете знайти ще більше рецептів смачних страв.

    Блинчики из черствого хлеба: так вы еще не делали

    Приємного всім апетиту і весняного настрою.