Сирні млинці з зеленню: готуємося до масляної

Такі млинці раніше називали «з припеком». Вони виходять надзвичайно смачні і ароматні. Готувати їх можна не тільки на масляну, але і просто до сніданку. Млинці виходять дуже незвичайні, оригінальні, а головне, смачні.

Необхідні продукти

  • молоко — 1 л
  • борошно — 300 гр
  • твердий сир — 300 гр
  • курячі яйця — 4 шт
  • крохмаль — 50 гр
  • вершкове масло — 50 гр
  • цукор — 1 ст. л
  • сіль — 1 ч. л
  • зелень

Починаємо приготування

  • У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо до однорідної маси.
  • В отриману суміш вливаємо молоко і ще раз перемішуємо.
  • В іншу миску просіваємо пшеничне борошно і крохмаль, перемішуємо. В отриманій суміші робимо поглиблення і вливаємо частинами підготовлену рідку масу, а потім замішуємо тісто.
  • У готове тісто додаємо подрібнену зелень і тертий сир. Знову перемішуємо.
  • Готове тісто залишаємо настоюватися на 10 хвилин.
  • Розтоплюємо вершкове масло і додаємо в тісто, перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду і з допомогою ополоника виливаємо на неї тісто. Смажимо млинці з двох сторін до золотистого кольору, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також млинці на мінералці. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Сырные блинчики с зеленью: готовимся к масленице

    Приємного апетиту!