Мега апетитна шаурма з куркою

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного закусочного страви, яке підкорить кожного.

Шаурму люблять, напевно, всі. Існує безліч різних начинок для такої закуски. Пропонуємо вам зробити її з куркою і овочами. Таке вдале поєднання інгредієнтів просто не може не сподобатися. Приготуйте цю смакоту своїм домочадцям і спостерігайте їхні задоволені обличчя. Від неї просто неможливо відірватися. Виходить вона ситної і мега апетитною. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 300 гр курячого стегна
  • 150 гр свіжих огірків
  • 150 гр солоних огірків
  • 2500 гр білокачанної капусти
  • 50 гр червоної цибулі
  • 150 г свіжих помідорів
  • 70 гр моркви
  • 50 гр часнику
  • 2 лаваша
  • рослинна олія
  • півтори чайні ложки солі
  • половина чайної ложки сухого часнику
  • 0,3 чайної ложки меленої зіри
  • 0,3 чайної ложки меленої паприки
  • 0,3 чайної ложки куркуми
  • 0,3 чайної ложки коріандру

Починаємо процес

  • У першу чергу потрібно нарізати курку на тонкі слайсы, накрити харчовою плівкою і кожен трохи відбити.
  • Складаємо в один шар на окремій тарілочці і посипаємо зірою, сухим часником, куркумою, коріандром, сіллю і паприкою.
  • Потім потрібно трохи збризнути олією і накрити другим шаром курки. Такими ж посипати спеціями і його. У такому вигляді залишаємо на півгодини.
  • Тепер шаткуємо капусту. Огірки нарізаємо тонкими смужками. Очищаємо цибулю й ріжемо півкільцями. Використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції моркву. Помідори ріжемо тонкими півкільцями.
  • В окрему ємність відправляємо підготовлені капусту і моркву. Добре перемішуємо і солимо за смаком. Розминаємо руками.
  • Потім потрібно розігріти сковороду гриль і відправити на неї обсмажуватися підготовлені слайсы курки. Вогонь повинен бути середнім. Смажимо з кожного боку по 3 хвилини. В результаті курка повинна бути повністю готова.
  • Потім залишаємо трохи охолонути й нарізаємо соломкою.
  • Розкладаємо лаваш і центральну частину змащуємо часниковий соусом. Потім розміщуємо капусту з морквою і трохи курки.
  • Після чого знову додаємо трохи часникового соусу. Покриваємо помідорами, огірками та цибулею.
  • Додаємо ще часниковий соус і звертаємо трубочкою з боку начинки. При цьому загинаємо краю.
  • Розігріваємо сковороду гриль і змащуємо її маслом. Відправляємо обсмажуватися підготовлений лаваш з начинкою по 1 хвилині з кожної сторони.
  • Після закінчення потрібного часу страва готова.
  • Вам може сподобатися апетитна домашня шаурма з сосискою, корейською морквою і овочами, рецепт якої ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Мега аппетитная шаурма с курицей

    Приємного апетиту!