Куряча грудка в цибульному клярі-закуска, від якої неможливо відмовитися

Цю закуску ви полюбите з першого шматочка. Адже куряче філе в ніжному цибульному клярі виходить казково смачним. Кляр додає м’ясу ніжність і соковитість, а сам в процесі приготування виходить з легкою приємною хрустинкой. Страву можна готувати до вечері або для перекусу на роботі.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 2 штуки
  • часник — 1 зубчик
  • куряче яйце — 2 шт
  • крохмаль — 2 ст. л
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо та нарізаємо тонкими шматочками, а потім розрізаємо на 2 частини. Кожен шматочок солимо і перчимо за смаком.
  • У чашу блендера кладемо очищений і нарізаний на середні шматочки цибулю. Додаємо до нього часник і все подрібнюємо до кашоподібного стану.
  • В отриману масу додаємо яйця, сіль і добре перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Куряче філе занурюємо в крохмаль, а потім занурюємо в цибульну суміш і викладаємо на сковороду. Точно також чинимо з іншим м’ясом.
  • Обсмажуємо куряче філе в цибульному клярі з двох сторін до золотистого кольору, а потім перекладаємо на паперовий рушник і залишаємо в такому вигляді на 1-2 хвилини.
  • Готову грудинку перекладаємо на тарілку і подаємо до столу з пікантним соусом з айви. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
  • Куриная грудка в луковом кляре-закуска, от которой невозможно отказаться

    Приємного апетиту!