Кесаділья — прекрасне блюдо для перекусу

Кесаділью готують у Мексиці. Складається вона з двох коржів і начинки, в яку обов’язково входить сир. Зазвичай їх готують у фритюрі або на сковороді. В результаті сир плавиться і скріплює дві перепічки між собою. І виходить просто дивовижно смачне блюдо.

Необхідні продукти

  • 100 грам сиру «Едем»
  • 1 перець «Чилі»
  • половину солодкого перцю
  • 100 грам копчених ковбасок
  • 2 стебла зеленої цибулі
  • 1 помідор
  • 3 столові ложки томатного соусу

Починаємо приготування

  • Сир натираємо на крупній тертці. Ковбаску нарізаємо соломкою, болгарський перець очищаємо від насіння і ріжемо тонкими смужками. Точно також, соломкою, нарізаємо помідори. подрібнюємо зелений лук. Подрібнюємо перець «Чилі».
  • Всі підготовлені продукти перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до м’якого стану.
  • Беремо млинець, на одну половину викладаємо сир, зверху овочі, потім знову сир. Іншу половину тортилії (коржі) змащуємо томатним соусом. До речі, замість покупних коржів, для страви можна зробити швидкі коржі на кефірі. Рецепт їх приготування є на нашому сайті.
  • Підготовлену корж складаємо удвічі і перекладаємо на суху сковороду. Обсмажуємо до тих пір, поки сир повністю не розплавиться і не з’єднає між собою всі інгредієнти.
  • Готову тортилью розрізаємо на 2 частини і подаємо до столу з гострим соусом.
  • Кесадилья — прекрасное блюдо для перекуса

    Приємного апетиту!