Якщо ви великий любитель піци, але намагаєтеся стежити за своєю фігурою, то все одно не варто від неї відмовлятися.
Адже можна приготувати не тільки смачну, але і корисну їжу: і японська капустяна піца – один з таких рецептів. Це блюдо здивує вас: замість борошняного тіста ми використовуємо капусту. Якщо ви думаєте, що вона не дасть того самого потрібного смаку, то сильно помиляєтеся. Капуста виходить соковита, м’яка і надає ще більше пікантності страві. Заінтриговані? Тоді не варто чекати! Потрібно відразу починати готувати: тим більше, що цей процес займе у вас мінімум часу.
Необхідні інгредієнти
- 400 грам білокачанної капусти;
- 1 яйце;
- 100 грам борошна;
- 180 мл кип’яченої води;
- 2 столові ложки соєвого соусу;
- 250 грам копченої курячої грудки (можна замінити будь-яким копченим м’ясом);
- половина пучка зеленої цибулі;
- 1 чайна ложка солі;
- половина чайної ложки чорного перцю;
- 2 столові ложки рослинної олії (для смаження);
- 50 грам сметани.
Японська капустяна піца: покроковий рецепт приготування
Такий простий, швидкий і смачний рецепт. Начинка може бути й іншою: морепродукти, свинина, сир, гриби, сир. Піцу можна полити перед подачею на стіл сметаною, або будь-яким іншим соусом: за смаком. Якщо хочете приготувати корисний і смачний вечерю, то ця піца те, що вам треба. Ще більше корисних рецептів ви зможете побачити на нашому сайті.
Приємного апетиту.