Японська капустяна піца: для тих, хто стежить за фігурою

Якщо ви великий любитель піци, але намагаєтеся стежити за своєю фігурою, то все одно не варто від неї відмовлятися.

Адже можна приготувати не тільки смачну, але і корисну їжу: і японська капустяна піца – один з таких рецептів. Це блюдо здивує вас: замість борошняного тіста ми використовуємо капусту. Якщо ви думаєте, що вона не дасть того самого потрібного смаку, то сильно помиляєтеся. Капуста виходить соковита, м’яка і надає ще більше пікантності страві. Заінтриговані? Тоді не варто чекати! Потрібно відразу починати готувати: тим більше, що цей процес займе у вас мінімум часу.

Необхідні інгредієнти

  • 400 грам білокачанної капусти;
  • 1 яйце;
  • 100 грам борошна;
  • 180 мл кип’яченої води;
  • 2 столові ложки соєвого соусу;
  • 250 грам копченої курячої грудки (можна замінити будь-яким копченим м’ясом);
  • половина пучка зеленої цибулі;
  • 1 чайна ложка солі;
  • половина чайної ложки чорного перцю;
  • 2 столові ложки рослинної олії (для смаження);
  • 50 грам сметани.

Японська капустяна піца: покроковий рецепт приготування

  • Білокачанну капусту нарізаємо тонкою соломкою, товсті прожилки прибираємо відразу.
  • Зелену цибулю дрібно ріжемо і відправляємо в миску до капусти.
  • Все солимо, перчимо за смаком і добре перемішуємо.
  • Окремо змішуємо пшеничне борошно, яйце і воду.
  • Додаємо до них соєвий соус і добре перемішуємо вінчиком. Має вийти тісто рідкої консистенції.
  • Переливаємо готове тісто у посуд з капустою.
  • Половину суміші з капусти і тесту перекладаємо на сковороду і розподіляємо рівномірним шаром.
  • Скибочками нарізаємо копчену курячу грудку (можна взяти будь-копчене м’ясо або ковбасу).
  • Рада. Спробуйте замінити копчене м’ясо пастромой (її рецепт є на нашому сайті): блюдо заграє новими фарбами смаку.
  • У сковороду на капусту рівномірним шаром викладаємо м’ясо.
  • На грудку верхнім шаром розподіляємо залишилася капустяну суміш.
  • Сковороду накриваємо кришкою і смажимо нашу піцу протягом 15 хвилин: на маленькому вогні.
  • Після приготування на сковороду треба покласти тарілку і перевернути так, щоб пиріг виявився на блюді.
  • Змастіть сковороду маслом і знову покладіть в неї піцу: але вже сирої стороною на дно.
  • Накрийте кришкою і продовжуйте готувати ще 15 хвилин.
  • Такий простий, швидкий і смачний рецепт. Начинка може бути й іншою: морепродукти, свинина, сир, гриби, сир. Піцу можна полити перед подачею на стіл сметаною, або будь-яким іншим соусом: за смаком. Якщо хочете приготувати корисний і смачний вечерю, то ця піца те, що вам треба. Ще більше корисних рецептів ви зможете побачити на нашому сайті.

    Японская капустная пицца: для тех, кто следит за фигурой

    Приємного апетиту.