Як приготувати кальмари смачно і просто — кращий рецепт корейської кухні

Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
Як приготувати кальмари смачно і просто — кращий рецепт корейської кухниПриготовить кальмари за нашим рецептом смачно і просто. Дивіться покроковий рецепт приготування смачних і пікантних кальмарів з фото.Любителям «погостріше» обов’язково потрібно спробувати приготувати корейське блюдо Гострий тушкований кальмар з овочами. Оджино бокым — дуже корисна страва, адже воно готується з морепродуктів, а саме з кальмарів і овочів. Кальмар, приготований, корейським рецептом, виходить не просто гострим, а вогненним. Але гостроту страви можна зменшити, додавши трохи менше перцю. Тут все залежить від вашого смаку. А готується ця страва дуже швидко. Буквально за 20-30 хвилин смачний обід буде готовий.
Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни

  • Корейська кухня
  • Страви з кальмара
  • Загальний час приготування:45 хв
  • Підготовче час (варіння овочів):30 хвилин.
  • Час приготування салату:15 хв.
  • 2 порцій
  • 500 г

Інгредієнти:

  • 1 велика цибулина;
  • 5-6 часточок часнику;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 1 велика морква;
  • 1 перець чілі;
  • кальмари 500-700 грам;
  • 5 ст. ложок соєвого соусу;
  • 2 ст. ложки червоного перцю грубого помелу з насінням;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 1ч. ложка кунжутного масла;
  • рослинна олія для обсмажування;
  • рис (для гарніру).

Приготування:

  • Промиємо круглозернистий рис, додамо води і поставимо варитися до готовності.
    Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Кальмари промиємо, приберемо всі нутрощі і наріжемо смужками.
    Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Лук наріжемо півкільцями.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Моркву наріжемо соломкою.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Зелений пучок цибулі разрежем на 3-4 частини.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Гострий перець разрежем на тонкі кільця.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Приготуємо соус. Для цього подрібнити часник і перекладемо в тарілку. До часнику додамо цукор.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Далі сюди ж насыплем червоний перець і заллємо все соєвим соусом. Всю суміш добре перемішати.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • У сковороду наллємо трохи рослинного масла для обсмажування. І викладемо сюди цибулю і моркву. Будемо смажити на слабкому вогні хвилин 5.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Тепер додамо зелений лук і перець чилі. Будемо смажити ще 3 хвилини.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • До обсмаженою овочам викладемо кальмари.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Виллємо сюди ж приготований соус і додамо чайну ложечку кунжутного масла. В соусі кальмари будемо гасити 3-4 хвилини. Більше не потрібно, так як кальмари при тривалій тепловій обробці стають жорсткими.Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухни
  • Все, Оджино Бокым готовий. Ця страва чудово поєднується з відварним рисом. Як гарнір можна відварити рисову локшину. Приємного апетиту!Как приготовить кальмары вкусно и просто — лучший рецепт корейской кухниКалорійність тушкованого кальмара з овощамиКоличество калорій в тушкованому кальмарі може відрізнятися у залежності від пропорцій продуктів і масла. У середньому 100 г салату з кальмаром містять:
    Калорій: 100 ккал;
    Жири: 4,6 г;
    Білки: 12,1 г;
    Вуглеводи: 4,2 р.