Як приготувати кальмари смачно і просто — кращий рецепт корейської кухниПриготовить кальмари за нашим рецептом смачно і просто. Дивіться покроковий рецепт приготування смачних і пікантних кальмарів з фото.Любителям «погостріше» обов’язково потрібно спробувати приготувати корейське блюдо Гострий тушкований кальмар з овочами. Оджино бокым — дуже корисна страва, адже воно готується з морепродуктів, а саме з кальмарів і овочів. Кальмар, приготований, корейським рецептом, виходить не просто гострим, а вогненним. Але гостроту страви можна зменшити, додавши трохи менше перцю. Тут все залежить від вашого смаку. А готується ця страва дуже швидко. Буквально за 20-30 хвилин смачний обід буде готовий.
- Корейська кухня
- Страви з кальмара
- Загальний час приготування:45 хв
- Підготовче час (варіння овочів):30 хвилин.
- Час приготування салату:15 хв.
- 2 порцій
- 500 г
Інгредієнти:
- 1 велика цибулина;
- 5-6 часточок часнику;
- пучок зеленої цибулі;
- 1 велика морква;
- 1 перець чілі;
- кальмари 500-700 грам;
- 5 ст. ложок соєвого соусу;
- 2 ст. ложки червоного перцю грубого помелу з насінням;
- 1 ст. ложка цукру;
- 1ч. ложка кунжутного масла;
- рослинна олія для обсмажування;
- рис (для гарніру).
Приготування:
Все, Оджино Бокым готовий. Ця страва чудово поєднується з відварним рисом. Як гарнір можна відварити рисову локшину. Приємного апетиту!Калорійність тушкованого кальмара з овощамиКоличество калорій в тушкованому кальмарі може відрізнятися у залежності від пропорцій продуктів і масла. У середньому 100 г салату з кальмаром містять:
Калорій: 100 ккал;
Жири: 4,6 г;
Білки: 12,1 г;
Вуглеводи: 4,2 р.