Дзеркальна глазур без згущеного молока-ідеальна прикраса будь-якого десерту

Найважливіше в приготуванні торта або десерту-прикраса. І зробити це можна різними способами. Але ми пропонуємо вам приготувати дзеркальну глазур. Вона може бути абсолютно різних кольорів і досить просто готується. Така глазур перетворить звичайний торт або тістечко у твір мистецтва.

Необхідні продукти

  • 130 грам цукру
  • 55 грам води
  • 130 грам глюкозного сиропу
  • 70 мілілітрів молока
  • 15 грам сухого молока
  • 165 грам білого шоколаду
  • 10 грам желатину
  • барвник харчової

Починаємо приготування

  • Замочуємо желатин в холодній воді згідно з інструкцією з пакування.
  • У невелику каструлю кладемо цукор, вливаємо воду і глюкозний сироп. Все перемішуємо і ставимо на плиту. Важливо! Сироп потрібно нагріваємо до 103 градусів, інакше сироп може стати або занадто густим, або занадто рідким.
  • У миску насипаємо сухе молоко і вливаємо рідке. Все перемішуємо віночком до однорідності.
  • Беремо глибоку склянку і насипаємо в нього шоколад, а потім заливаємо його гарячим сиропом. Важливо! Шоколад повинен бути білим, для кольору ми додаємо барвник!
  • Масу добре перемішуємо, щоб вона трохи охолола, і додаємо желатин, знову перемішуємо.
  • З’єднуємо обидві отримані маси, додаємо барвник і добре перемішуємо.
  • Готову глазур накриваємо плівкою в контакт і прибираємо в холодильник на 1 добу.
  • Щоб прикрасити готовий виріб глазур’ю, ставимо його на решітку і нагерваем глазур до 30 градусів. А потім виливаємо на десерт. Потім ставимо виріб в холодильник до повного застигання і подаємо до столу.

Така глазур відмінно поєднується з муссовыми десертами. На нашому сайті є муссовый торт з апельсиновою прошарком «Деліція«. Ви можете його сміливо прикрасити такий глазур і подати до столу. Ваші гості будуть в невимовному захваті.

Зеркальная глазурь без сгущенки-идеальное украшение любого десерта

Приємного апетиту!