Деруни по-новому: ви будете приємно здивовані

Деруни-улюблене багатьма блюдо і сьогодні ми розповімо вам, як приготувати їх по-новому. Такі деруни стануть не менш популярні у вашій родині. Виходять смачнющі, просто не передати словами. І відмінно підійдуть для сімейного чаювання, до сніданку або для перекусу на роботі (у школі). Готуються вони просто і швидко.

Необхідні продукти

  • 1,5 кілограма картоплі
  • 2 курячих яйця
  • 4 столові ложки пшеничного борошна
  • 1 цибулина
  • сіль, перець
  • 250 грам сиру
  • 2 столові ложки сметани
  • 3 зубчики часнику
  • кріп
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Картоплю очищаємо і натираємо на тертці. Лук очищаємо і також натираємо на тертці.
  • З отриманої маси віджимаємо рідина, потім зливаємо її, а крохмаль перекладаємо в картоплю. У цю масу додаємо курячі яйця, додаємо сіль і перець. Все добре перемішуємо. За бажанням додаємо борошно пшеничне.
  • У сир додаємо подрібнений часник і кріп, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо. Якщо сир сухий, то додаємо в нього сметану.
  • На сковороді розігріваємо олію і ложкою викладаємо картопляне тісто, розрівнюємо його в коржик. У центр кладемо сирну начинку і знову картопляне тісто. Смажимо на невеликому вогні до золотистої скоринки.
  • Готові деруни перекладаємо на тарілку і подаємо зі сметаною.
  • Спробуйте також яблучні деруни. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Драники по-новому: вы будете приятно удивлены

    Приємного апетиту!