Чудово смачний суп-пюре з запеченого перцю

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного супчика, який сподобається як дорослим, так і дітям.

Виходить він дуже ароматним, легким, гарним, низькокалорійним і дуже смачним. Ваш обід з таким супчиком буде чудовим. Ваші улюблені обов’язково оцінять його по достоїнству. Приготувати його дуже легко, тому зберігайте рецептик і розбавляйте своє меню новими приголомшливими смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 4 болгарських перцю
  • 8 зубчиків часнику
  • 2,5 столові ложки рослинної олії
  • 250 гр ріпчастої цибулі
  • 1 лавровий лист
  • 1 чайна ложка суміші італійських трав
  • 800 мл води
  • 150 мл вершків
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу добре вимиваємо болгарські перці і наколюємо їх виделкою.
  • Беремо деко і застеляємо його папером для випічки.
  • Після чого розміщуємо на ньому перці, попередньо змазані рослинним маслом.
  • В шматочок фольги загортаємо зубчики часнику. Очищати їх не треба. Потім кладемо на деко.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 250 градусів, на чверть години.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо і перевертаємо перці. Потім повертаємо в духовку ще на 15 хвилин.
  • Тепер дістаємо перці і перекладаємо в пакет. Закриваємо його і в такому вигляді залишаємо на чверть години.
  • Очищаємо часник і перці, після закінчення потрібного часу.
  • Тепер перець нарізаємо великими шматочками.
  • У каструлю наливаємо 2 столові ложки рослинної олії і ставимо на вогонь. Розігріваємо і відправляємо сюди очищений і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його 7-8 хвилин, при цьому постійно помішуючи.
  • Після закінчення потрібного часу додаємо підготовлений перець, часник, лавровий лист і суміш італійських трав.
  • Потім вливаємо воду (бульйон) і доводимо до кипіння. Після чого накриваємо кришкою каструлю і робимо вогонь мінімальним. Продовжуємо процес варіння ще чверть години.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо лавровий лист і заглибним блендером пюрируем масу до однорідності.
  • Солимо і перчимо за смаком. Добре перемішуємо і розливаємо по порційних тарілках.
  • У кожну з них вливаємо трохи вершків і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися обладнаний кабачковий суп-пюре, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Восхитительно вкусный суп-пюре из запеченного перца

    Приємного апетиту!